Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 21 Kasım 2018 - 18:13 Yorum: 0

Bomba yüklü araçla ilgili 2 kişi daha tutuklandı

Malatya'da ele geçirilen bomba yüklü araçla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 2'si daha tutuklandı.

Bomba yüklü araçla ilgili 2 kişi daha tutuklandı

Malatya'da ele geçirilen bomba yüklü araçla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 2'si daha tutuklandı. Olayla ilgili tutuklananların sayısı 9'a yükseldi.

Elazığ-Malatya karayolunda 2 Kasım'da Malatya polisinin dikkati üzerine durdurularak arama yapılan araçta 28 kilo 26 gram plastik patlayıcı ele geçirilmişti. Araç sürücüsü eski BDP Diyarbakır Bağlar İlçe Eş Başkan Yardımcısı A.R.Ü. ile birlikte olayla irtibatlı 18 kişi gözaltına alınmıştı.

Terörle Mücadele Şubesinde sorguları tamamlanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si daha önce tutuklanırken bugün de kalan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Savcılık işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 2'si tutuklanırken 3 şahıs ise adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında şimdiye kadar tutuklu sayısı 9'a yükselirken, tutuklanan 2 şüpheli de geniş güvenlik önlemleri altında Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber