Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 19 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Borçka'da bedensel engellilerin sinema keyfi

ARTVİN (AA) - Artvin Valiliği'nin bedensel engellilere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında Borçka ilçesinde yaşayan engelliler sinema gösterimine götürüldü.Borçka Kaymakamlığı,...

Borçka'da bedensel engellilerin sinema keyfi

ARTVİN (AA) - Artvin Valiliği'nin bedensel engellilere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında Borçka ilçesinde yaşayan engelliler sinema gösterimine götürüldü.

Borçka Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Gönül Elçileri işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında engelliler 'Mucize' adlı filme götürüldü.

Borçka Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsrafil Şimşek, gerçekleştirilen etkinlikle engelli çocukların güzel vakit geçirmelerine şahit olduklarını söyledi.

Şimşek, söz konusu etkinliğin engelli bireylerin sosyal ve kültürel yönden gelişimlerine katkı sunacağını dile getirerek, bu etkinliğe destek veren herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Engelliler ise kendileri için böyle bir faaliyetin gerçekleştirilmesinden dolayı büyük keyif aldıklarını belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber