Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 10:38 Yorum: 0

Borçka'nın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü

Kaymakam Öztürk, kutlama mesajı yayımladı

Borçka'nın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü

ARTVİN (AA) - Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Borçka'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Öztürk, mesajında, vefakar, sabırlı ve kahraman vatan evlatlarının, tüm yokluk ve sıkıntılarına rağmen umutlarını yitirmeden bağımsızlık ve özgürlüğün sağlanması yolunda verdikleri mücadele sonucu, Borçka'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Öztürk, "Bize bu coşkuyu yaşatan ve hayatları pahasına kahramanca mücadele veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyor, 7 Mart kurtuluş gününün ilçemize ve ülkemize güzellikler getirmesi temennisiyle tüm halkımızın bu özel gününü kutluyorum" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber