Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Şubat 2017 - 16:03 Yorum: 0

Bornova Becker Spor zirveyi sahiplendi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele eden Bornova Becker Spor, ligin güçlü ekiplerinden olan OGM Orman Gençlik takımını 58–51 mağlup ederek...

Bornova Becker Spor zirveyi sahiplendi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele eden Bornova Becker Spor, ligin güçlü ekiplerinden olan OGM Orman Gençlik takımını 58–51 mağlup ederek liderliğini perçinledi.

Ligin iki güçlü ekibinin karşılaştığı maçta başa baş giden mücadelenin galibi Bornova Becker Spor oldu. Kendi evinde, OGM Orman Gençlik takımını 58–51 mağlup ederek rahat bir nefes alan Bornova Becker Spor, şampiyonluk hedefine bir adım daha attı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Bornova Becker Spor Başantrenörü Olcay Orak, "Lider olmak zor, lider olarak kalmak çok daha zor. Bugün liderliği elimizden almaya gelen bir takıma karşı oynadık. Fakat tüm oyuncularım sahada çok ciddi bir karakter gösterdi. Bu şekilde oynadığımız hiçbir maçı kaybetmeyiz. Orman Gençlik, bu ligin çok değerli ekiplerinden bir tanesi. Onlara karşı bu şekilde müdafaa yaparak, bu kadar önemli bir maçta bu kadar ciddiyetle oynayarak iyi bir basketbol seyrettirdiğimizi düşünüyorum. Allah nasip ederse bu şekilde oynayarak liderliğimizi her geçen maçta perçinleyeceğiz" diye konuştu.

OGM Orman Gençlik Başantrenörü Furkan Sağlık ise "Liderlik maçıydı, kazansak lider olacaktık. Buraya lider olmak için gelmiştik. İstediğimizi alamadık. Son periyotta skor 51–49 iken 6 dakika sayı bulamadık. Teknik olarak 21 top kaybımız var. Böyle bir maçta olmaması gereken bir durum. Deplasmanlar her zaman zordur ama bugün biz deplasmandan bağımsız olarak kendi basketbolumuzu oynayamadık. Mağlubiyeti buna bağlıyorum. Rakip takımı da tebrik ediyorum. Çok iyi organize oldular ve çok iyi mücadele ettiler" dedi.

Bornova Becker Spor zirveyi sahiplendi

Bornova Becker Spor zirveyi sahiplendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber