Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:13 Yorum: 0

Bornova’da eğitim desteği 6 binden 15 bine çıkıyor

Son çıkan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile belediyelerin eğitim kurumları tekrar açılırken, Bornova Belediyesi yeni projeyle 6 bin 250'den 15 bine çıkarmayı...

Bornova’da eğitim desteği 6 binden 15 bine çıkıyor

Son çıkan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile belediyelerin eğitim kurumları tekrar açılırken, Bornova Belediyesi yeni projeyle 6 bin 250'den 15 bine çıkarmayı hedefliyor.

Bornova Belediyesi, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile belediyenin eğitim kurumlarının tekrar açılmasıyla harekete geçti. BELGEM'in yanında Dost Bilim Evi kurulması için bir çalışma başlatılırken, projeyle 6 bin 250'den 15 bine çıkarmanın hedeflendiği ifade edildi.

Bornova'nın bir eğitim kenti olduğunu hatırlatan Başkan Olgun Atila, "Bu mücadelede Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerimizin bize verdiği desteğe çok teşekkür ediyoruz. Yurttaşlarımızın yoğun isteği ve CHP'li milletvekillerimizin verdiği önerge ile başarıya ulaştık. Haklı mücadelemiz sayesinde hep birlikte bir yanlışın düzeltilmesini sağladık. Belediyemiz imkanlarıyla eğitim verdiğimiz öğrenci sayısını son 2 buçuk yılda 3 bin 500'den 6 bin 250'ye çıkardık. Şimdiki hedef 15 bin çocuk ve gencimize eğitim desteği vermek. Şimdi, BELGEM ve Bilim Evimizle birlikte kaliteli eğitim hizmeti vererek iyi yurttaşlar yetiştireceğiz. Bu süreçte, emeği geçen bütün dostlarımıza ve yurttaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Bornova’da eğitim desteği 6 binden 15 bine çıkıyor

Bornova’da eğitim desteği 6 binden 15 bine çıkıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber