Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ekim 2016 - 17:03 Yorum: 0

Borsa Başkan Kula, Kale Grubu’nun yatırımından memnun

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Kale Grubu'nun Balıkesir'e yapacağı yatırımdan memnuniyet duyduğunu açıklayarak Kale Grup Başkanı Zeynep...

Borsa Başkan Kula, Kale Grubu’nun yatırımından memnun

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Kale Grubu'nun Balıkesir'e yapacağı yatırımdan memnuniyet duyduğunu açıklayarak Kale Grup Başkanı Zeynep Bodur Okyay'a teşekkürlerini sundu.

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Balıkesir OSB'de yatırım kararı alan Kale Grup Başkanı Zeynep Bodur Okyay'a teşekkürlerini sundu. Yazılı bir açıklama yapan Başkan Kula, "Ülkemizin değerli yatırımcılarından, ilk ve orta öğretimini Balıkesir'de iftihar talebesi olarak tamamlayan, Merhum Şeref Eğinlioğlu'nun kızı Sevim Bodur'un eşi, Merhum İşadamı İbrahim Bodur'un değerli kızı Kale Grup Başkanı Zeynep Bodur Okyay'ın, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde yapacağı yatırım, sağlayacağı istihdam ve katma değer Borsamız Camiasında ve ilimizde sevinçle karşılanmıştır. Şehrimizin efsane sanayicisi, Koca Çınar Şeref Eğinlioğlu ile tam bir Balıkesir aşığı olan İbrahim Bodur'un girişimci, Balıkesir sevdası geleneğini sürdüren Zeynep Bodur Okyay'a teşekkür ediyor bu yatırımların artarak devam etmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber