Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Nisan 2020 - 12:08 Yorum: 0

Boş kalan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi böyle görüntülendi

Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde sessiz kalan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi havadan...

Boş kalan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi böyle görüntülendi

Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde sessiz kalan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi havadan drone ile görüntülendi.

Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında 30 büyükşehir ve Zongultak'ta 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına gidildi. Gece saatlerinden itibaren uygulanmaya başlanan karar sonrasında İstanbul'un en kalabalık mekanları arasında bulunan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi havadan görüntülendi. Milyonlarca yerli ve yabancı ziyaretçinin uğrak noktaları arasında yer alan her iki alanda da kimsenin olmadığı görüldü.

TBMM'nin açılışının 100. yılına özel olarak Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin bayraklar ile donatıldığı kameralara yansıdı. Taksim Meydanı da her zaman olduğu gibi yine güvercinlere kaldı. Polis ekipleri ise meydan ve cadde üzerinde denetlemelerde bulundu. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan belediye ekipleri çalışmalarına devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber