Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 09 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Boşanmak istediği kocası tarafından vuruldu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir kadın, boşanma davaları süren ve uzaklaştırma kararı bulunan kocası tarafından tabancayla vurularak yaralandı

Boşanmak istediği kocası tarafından vuruldu

MALATYA (AA) - Doğanşehir ilçesinde bir kadın, boşanma davaları süren kocasının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 3, 5 ve 6 yaşlarında 3 çocuk annesi Pakize K. çocuğunu okuldan almak üzere giderken, Esentepe Mahallesi Ökkeş Özdemir Caddesi'nde kendisini takip eden eşi Turgut K'nın silahlı saldırısına uğradı. 

Sol bacağına 5 kurşun isabet eden kadın, Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Pakize K'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kuru sıkıdan dönüştürme tabanca kullandığı belirlenen Turgut K, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Pakize K'nın bir süre önce eşinden ayrılmak için dava açtığı, Turgut K. hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber