Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Ağustos 2016 - 13:08 Yorum: 0

Boşanmak isteyen eşine kurşun yağdıran şahıs vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi

Sakarya'da, boşanmak istediği eşini darp ettikten sonra üzerine 10 el ateş eden şahıs, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

Boşanmak isteyen eşine kurşun yağdıran şahıs vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi

Sakarya'da, boşanmak istediği eşini darp ettikten sonra üzerine 10 el ateş eden şahıs, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Meydana gelen olayda 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Şemsiyeli Park'ta 37 yaşındaki Seymen A. isimli şahıs, kendisinden boşanmak isteyen eşi 24 yaşındaki Merve A. ile tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Seymen A., genç kadını darp ettikten sonra yanında getirdiği silahla üzerine 10 el ateş etti. Ayağından yaralanan kadın yere düştü. Durumu gören vatandaşlar silahlı saldırganı durdurmak için hemen müdahale etti.

Vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen Seyman A.'yı polis ekipleri kurtardı. Yaralanan Seymen A. için olay yerine 112 acil ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen 112 acil ekipleri şahsı Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alırken, yaralanan genç kadın ise ToyotaSa İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber