Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Temmuz 2016 - 10:38 Yorum: 0

Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı’ndan Başkan Öz’e ziyaret

Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Mehmet Akif Göğüsgeren ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gül, Kartal...

Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı’ndan Başkan Öz’e ziyaret

Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Mehmet Akif Göğüsgeren ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gül, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Altınok Öz; dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek kültürlerin yaşatılmasında büyük rol üstlendiklerini belirterek Kartal Belediyesi olarak bu kuruluşları daima desteklediklerinin altını çizdi. Bosna Sancak Akademisi Kültür ve Tarih Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Mehmet Akif Göğüsgeren de vakfın çalışmaları hakkında Başkan Altınok Öz'e bilgi verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber