Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 13:33 Yorum: 0

Bosnalı Grubun İlahileri Keçiörenlileri Mest Etti

ANKARA (İHA) – Ankara Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri, Kalaba Kent Meydanında farklı ülkelerin ve farklı...

Bosnalı Grubun İlahileri Keçiörenlileri Mest Etti

ANKARA (İHA) – Ankara Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri, Kalaba Kent Meydanında farklı ülkelerin ve farklı şehirlerin kültürlerini tanıtmaya devam ederken, Ramazanın uhrevi iklimini de yaşatıyor.

Kalaba Kent Meydanını dolduran Keçiörenliler Tasavvuf Sanatçısı İbrahim Cuşan'ın ilahileriyle manevi atmosferi hep birlikte yaşayarak birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Cuşan'ın seslendirdiği birbirinden nadide ilahiler arasında özellikle "Allah Allah" ve "Allah Hu Allah" ilahileri alandakilerden büyük alkış aldı. Terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden şehitlerin anısına seslendirdiği "Şehit Tahtında Rabbe Gülümser" ilahisi ise alandakilere duygu dolu anlar yaşattı.

Gecenin bir başka konuğu ise daha önceki Uluslararası Ramazan Etkinliklerine katılarak büyük ilgi gören Hz. Hamza İlahi Grubu oldu. Bosna-Hersek'ten gelen ilahi grubu, manevi atmosferi doruğa çıkarırken, iki ülke arasında dostluk rüzgarları da estirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber