Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 11 Aralık 2011 - 16:01 Yorum: 0

Bostanbaşı belde başkanlığına Vehbi Akın seçildi

AK Parti Malatya Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı belde başkanlığına Vehbi Akın seçildi. Önceki başkan Mehmet Özdemir'in aday olmadığı bildirildi.

Bostanbaşı belde başkanlığına Vehbi Akın seçildi

AK PARTİ BOSTANBAŞI BELDE BAŞKANLIĞI'NA VEHBİ AKIN SEÇİLDİ
- AK PARTİ MALATYA İL BAŞKANI BÜLENT TÜFENKÇİ:
- "BİRLİK VE BERABERLİKLE PARTİMİZİ BİRİNCİ YAPTIK"

AK Parti belde binasında gerçekleştirilen 4. Olağan Kongresi'ne AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Bostanbaşı Belediye başkanı Hasan Aydoğan, AK Parti il başkan yardımcıları Eyüp Sağlam, İsmet Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongre öncesinde konuşma yapan İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Kongreler yenilenme, yeniden güç kazanma, yeniden heyecan kazanma, gücümüze güç katacağımız partimizin en önemli faaliyetlerinden biridir. Geçmişte
beldemizde görev yapmış, gönül vermiş her vesileyle destek olmuş her kademede emekleri geçmiş herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya teşkilatlarının başarılı bir süreç yaşadığını belirterek, 12 Haziran genel seçimlerden açık ara birinci parti çıktıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Tüfenkçi, "Biz Malatya AK Parti ailesi olarak, tüm kademelerimizle, genel merkezimizin talimatları doğrultusunda, Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde, Malatya'da daha büyük başarılara imza atmak için başlayan kongre sürecinden
daha da güçlenmiş olarak çıkacağız" dedi.
Bülent Tüfenkçi, "AK Parti 2002 yılından beri Türkiye'de çok büyük icraatlar yaptığını ve yapmaya da devam ediyor. 10 yıl önce bir Türkiye'yi düşünün. Bir de bugünün Türkiye'sini görün. Bunlar anlatmakla değil yaşamakla anlaşılır. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve ekonomideki yapılanlar ortadadır. Avrupa ekonomisi krizden bunalmış iken, Türkiye bugün dünyada itibar sahibi olmuştur. Bu başarı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ındır, sizindir ve hepimizindir. Biz bu başarıyı, bu gücü sizlerden aldık"
diye konuştu .
Olağan genel kurula tek liste ile gidilirken, AK Parti Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Belde Başkanlığı'na Vehbi Akın seçildi. Önceki başkan Mehmet Özdemir'in aday olmadığı bildirildi.
Akın, seçimden sonra yaptığı teşekkür konuşmasında kendisine verilen destekten dolayı teşekkür ederek, bundan sonra yapacakları çalışmalarda AK Parti'yi daha ileriye götüreceklerini ve AK Parti'nin başarısı için canla başla çalışacaklarını söyledi.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber