Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Temmuz 2014 - 13:38 Yorum: 0

Bostanlıspor rekor için başvuru yapacak

Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonluğunu "yenilmeden ve gol yemeden" kazanan Bostanlıspor, bunun resmi rekor sayılması için Avrupa Ragbi Birliği'ne müracaatta bulunacak

Bostanlıspor rekor için başvuru yapacak

İZMİR (AA) - Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonluğu'nu "yenilmeden ve gol yemeden" kazanan Bostanlıspor'un bunun resmi rekor sayılması için Avrupa Ragbi Birliği'ne müracaatta bulunacağı bildirildi.

Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, aptığı açıklamada, bayan ragbi takımlarının Türkiye şampiyonasında gol yemeden ve yenilmeden şampiyon olduğunu hatırlattı. Fransız antrenör Loic Talhouet’in bugüne kadar bu tip şampiyonalarda hiçbir ekibin yenilmeden ve gol yemeden şampiyon olamadığını tespit ettiğini belirten Erboy, "Bize de durumu anlattı. Resmi rekor sayılması için de gerekli girişimleri, TRF ve Association Europeenne de Rugby (FIRA-Avrupa Ragbi Birliği) nezdinde yapacağız" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber