Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 13 Haziran 2021 - 14:38 Yorum: 0

Boyabat Belediyesi yaz spor okulu kayıtları başladı

Sinop'ta pandemi nedeniyle uzun süredir sosyal aktiviteler ve spordan uzak kalan vatandaşların dolu dolu bir yaz geçirmesi ve geleceğin yıldız sporcularını...

Boyabat Belediyesi yaz spor okulu kayıtları başladı

Sinop'ta pandemi nedeniyle uzun süredir sosyal aktiviteler ve spordan uzak kalan vatandaşların dolu dolu bir yaz geçirmesi ve geleceğin yıldız sporcularını yetiştirmek için Boyabat Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okullarına kayıtlar başladı.

Atletizm, basketbol, geleneksel okçuluk, badminton, kort tenisi, voleybol gibi spor dallarında verilecek eğitimlerin yanı sıra eğitsel oyunlar ve gezilerin yer alacağı yaz spor okullarına başvurular 23 Haziran'da sona erecek.

Yaş sınırının olmadığı ve ücretsiz olan kurslara katılmak isteyen sporseverler; Çamlıca Mahallesi'nde yer alan Boyabat Belediyesi Spor Kompleksi'ne başvurularını yapabilecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber