Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Ekim 2020 - 15:43 Yorum: 0

Boyabatlılar bu kavşağa çözüm bekliyor

Sinop'un Boyabat ilçesinde birçok ölümlü kazanın meydana geldiği ve "kaza kavşağı" olarak adlandırılan Boyabat Sanayi Kavşağı'na vatandaşlar çözüm...

Boyabatlılar bu kavşağa çözüm bekliyor

Sinop'un Boyabat ilçesinde birçok ölümlü kazanın meydana geldiği ve "kaza kavşağı" olarak adlandırılan Boyabat Sanayi Kavşağı'na vatandaşlar çözüm bekliyor.

Boyabat ilçesinde yıl içerisinde birçok kazaya sebep olan Sanayi Kavşağı ilçe sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi. Karayolları sorumluluğunda bulunan kavşak, sürekli kazaların yaşanması nedeniyle halk tarafından "kaza kavşağı" olarak adlandırılıyor. Vatandaşlar bölgede yeterli düzenlemenin olmadığını, sürücülerin de bu bölgeye hızlı girdiğinden kazaların kaçınılmaz olduğunu ifade ederek, kavşakta bir düzenleme yapılmasını ve gereken önlemlerin yetkililer tarafından alınarak bu bölgede kazaların son bulmasını istiyorlar.

Boyabatlılar bu kavşağa çözüm bekliyor

Boyabatlılar bu kavşağa çözüm bekliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber