Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ağustos 2016 - 16:28 Yorum: 0

Boydak Holdingden kayyum açıklaması

Boydak Holding AŞ Yönetim Kurulu, Holdinge kayyum atanması ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Boydak Holdingden kayyum açıklaması

Boydak Holding AŞ Yönetim Kurulu, Holdinge kayyum atanması ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün bazı yazılı ve görsel basında, sosyal medya ve internet haberlerinde Boydak Holding ile ilişkilendirilmiş haberlere yönelik kamuoyunu aydınlatma ihtiyacı duymaktayız.

Kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi 18/08/2016 tarihli Kayseri Sulh Ceza Mahkemesi kararıyla Boydak Holding'e kayyım ataması kararı verilmiş ve aynı gün holding hissedarlarının şirket ile ilişikleri kesilmiştir. Bu bağlamda basında yer alan haberlerin Boydak Holding kurumsal yapısı ile bir ilişkisi olmayıp, tamamen şirket eski hissedarları ile ilgili bir durumdur.

Kamu otoritesi tarafından tayin edilen yönetim ile yeni süreçte Boydak Holding ve bünyesinde bulundurduğu üretim üsleri ve markalar hizmet kalitesinden taviz vermeden tüm iş ortakları ve paydaşlarıyla eskiden olduğu gibi bugün ve yarında omuz omuza kesintisiz bir şekilde yoluna devam etmektedir, edecektir..."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber