Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 16 Temmuz 2015 - 12:46 Yorum: 0

Boyraz, Bizlere ibadet bilincini aşıladı ve tedavi etti

Geleneksel olarak arefe günü gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; ‘Ramazan Bayramı toplumsal barışı ve sılahi rahimi sağlamaktadır’ dedi.

Boyraz, Bizlere ibadet bilincini aşıladı ve tedavi etti

Geleneksel olarak arefe günü gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; ‘Ramazan Bayramı toplumsal barışı ve sılahi rahimi sağlamaktadır’ dedi.

‘İçinden çıktığımız toplumun değerlerini taşıyan bir şirket olarak, manevi imarın önemli olduğunun şuurundayız’

Ramazan ayının toplumsal olarak bizi restore ettiğini dile getiren Genel Müdür Hulusi Boyraz; ‘Toplumsal barışın sağlanması için her türlü ibadeti ramazan ayında yaşadık. Bu ayda her türlü ibadeti ile bizleri yeniledi. Bizlere ibadet bilincini aşıladı ve tedavi etti. Çünkü namaz kılan bir toplumun psikoloğa, zekât veren bir toplumun ise sosyoloğa ihtiyacı yoktur. Batı medeniyetinin yıkılmasını tarihler ahlaksızlığa dayandırmaktadır. Batının ihtişamı bizleri aldatmasın aslında içi şecaatlerle doludur. Olaya sadece maddi baktıkları için bir türlü iflah olamamaktalar. İslam toplumu ise maneviyatı her zaman önemsedi. İbadet şuurunu en üst düzeyde yaşamışlardır. Din ile yoğrulan gelenekler her daim bütün güzelliği ile toplumumuzda yaşanmaktadır. Bizlerde içinden çıktığımız toplumun değerlerini taşıyan bir şirket olarak her zaman olaya sadece maddi bakmayarak, manevi imarında önemli olduğunun şuurundayız. Ramazan ayı her yönden bizleri temizledi ve bayram ile ibadetimizi taçlayarak sonlanmaktadır’ ifadelerini kullandı.

‘Şirketin bu değerli konuma gelmesinin en önemli sebepleri çalışanlarımız ve tek düşüncemizin başarı olduğunun farkındayız’  

Hayatımıza ve toplumumuza dokunan her türlü dini inanışı yeniden ihya etmenin ve canlandırmanın bir borç olduğunun bilincinde hareket ettiklerini dile getiren Boyraz; ‘Bayram toplumsal barışı ve sılahi rahimi sağlamakta, herkesi kendi vakum alanı içerisinde barıştırmaktadır. Bayramı bir tatil olarak değil, bayram olarak yaşamamız gerekmektedir. Şirket olarak çok özel bir konumdayız ve faaliyet kollarının tamamında değerli bir konuma gelmiştir. Cirosuyla, personeliyle, sosyal yapısıyla önemli bir kuruluştur. Şirketin bu değerli konuma gelmesinin en önemli sebepleri çalışanlarımızdır. Faaliyet kollarımızda çalışan tüm çalışanlarımızın tek düşüncesinin başarı olduğunun farkındayız. Bu toplumun bizlerden beklediği başarıdır. Bizim başarıdan başka şansımız yoktur ve bu beklentiyi karşılamamız gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının size, ailenize ve tüm İslam âlemine hayırlar ve bereketler getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’ dedi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber