Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 12:45 Yorum: 0

Bozbey’den birlik ve beraberlik mesajı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, birlik ve beraberliğin sağlanmasında derneklere önemli görevler düştüğünü söyledi.

Bozbey’den birlik ve beraberlik mesajı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, birlik ve beraberliğin sağlanmasında derneklere önemli görevler düştüğünü söyledi.

Bursa Dernekler Federasyonu Başkanı İhsan Akın ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeni kurulan federasyonun yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi veren İhsan Akın, bünyelerinde 13 il derneği olduğunu vurguladı. Başkan Mustafa Bozbey de, barış ve kardeşlik projesi olan Anadolu Arastası'ndan bahsederek, "Bu projeyle Balkanlar'dan Kafkaslar'a ve Türkiye'nin 81 iline ait ortak kültürü Nilüfer'de yaşatmak istiyoruz. Hemşeri dernekleriyle Anadolu Arastası projesinde iş birliği halindeyiz. Çalışmalar hemşeri derneklerinden üyelerin de çatısı altında olduğu Anadolu Arastası Turizm Geliştirme Kooperatifi tarafından yürütülüyor. Hedefimiz 2018 yılının sonuna kadar bu projeyi tamamlamak. İçinde bulunduğumuz süreçte birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Birlik beraberlik konusunda dernekler ve sivil toplum örgütlerine de büyük iş düşüyor. Nilüfer Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerinin her zaman yanındayız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber