Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Bozbey’den Yeşil Bursa Spor Kulübü’ne destek

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yeşil Bursa Spor Kulübü'nün, yakında hizmete açılacak olan İbrahim Yazıcı Stadyumu'nda maçlarını oynayabileceğini...

Bozbey’den Yeşil Bursa Spor Kulübü’ne destek

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yeşil Bursa Spor Kulübü'nün, yakında hizmete açılacak olan İbrahim Yazıcı Stadyumu'nda maçlarını oynayabileceğini açıkladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yeşil Bursa Spor Kulübü Başkanı Cem Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile Bursaspor Başkanı Ali Ay'ı makamında ağırladı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi'nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Yeşil Bursa Antrenörü Nevzat Dinçbudak da yer aldı.

Bursaspor'a olan büyük desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Bozbey'e teşekkürlerini ileten Bursaspor Başkanı Ali Ay, aynı desteği Yeşil Bursa için de beklediklerini iletti. Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan İbrahim Yazıcı Stadyumu'nun şehre büyük katkı sağlayacağını söyleyen Ay, "Pilot takımımız olan Yeşil Bursa'yı bu sezon 2. Lig'e çıkarmak istiyoruz. Takımımız şuan maçlarını Minareliçavuş Spor Tesisleri'nde oynuyor. Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu tamamlandıktan sonra Yeşil Bursa'nın maçlarını burada oynamasını isteriz. Hatta Bursaspor'un bazı hazırlık maçlarını da burada yapabiliriz" dedi.

Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu'nu UEFA kriterlerine göre yaptıklarını belirten Başkan Mustafa Bozbey, "Stadı futbolun yanı sıra birçok farklı branşlarda hizmet verecek şekilde tasarladık. Stadyumun yapımı yakın zamanda tamamlanacak. Yeşil Bursa ile yapacağımız protokolle takımımız maçlarını burada oynayabilir" diye konuştu.

Başkan Mustafa Bozbey'e futbolcuların imzaladığı 16 numaralı Yeşil Bursa forması hediye edildi.

Bozbey’den Yeşil Bursa Spor Kulübü’ne destek

Bozbey’den Yeşil Bursa Spor Kulübü’ne destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber