Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:25 Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlar...08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Güncel 22 Eylül 2014 - 10:58 Yorum: 0

Bozcaada için hazırlanan çevre düzeni planı

Vali Çınar: "Sanıyorum bir haftadır askıda. Bir aylık süresi var. Bütün kesimler, taraflar herkes bir itirazları varsa bunu resmi olarak bildirecek, Bakanlığımız bu itirazları yeniden değerlendirip nihai kararını verecek"

Bozcaada için hazırlanan çevre düzeni planı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Bozcaada için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan 1/100 bin ölçekli çevre düzeni planıyla ilgili, "Bu aşamada herkesin tabii mutlu ve memnun olması mümkün değil. Birilerinin itirazları, birilerinin de ne kadar iyi olduğu fikirleri olacaktır. Ama önemli bir şey" dedi.

Vali Çınar, bir gazetede yer alan adanın yeni çevre planıyla ilgili habere ilişkin AA muhabirine açıklamasında, her şehrin çevre düzeni planının yapılması gerektiğini bildirdi.

Bunu da Çevre ve Şehircilik Bakanlığının özel firmalara ihaleye vermek suretiyle yaptırdığını anlatan Çınar, "Bize de Çanakkale ve Balıkesir bölgesi için çevre düzeni planı hazırlandı ve askıya çıktı. Sanıyorum bir haftadır askıda. Bir aylık süresi var. Bütün kesimler, taraflar herkes bir itirazları varsa bunu resmi olarak bildirecek, Bakanlığımız bu itirazları yeniden değerlendirip nihai kararını verecek" diye konuştu.

Çınar, kendilerinin de bütün kesimlerle şehirle alakalı son askıya çıkan planla ilgili bir toplantı yapacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Orada son değerlendirmeyi yapacağız. Bu 1/100 binlik diye geçen çevre düzeni planı biliyorsunuz, üst plan. Buna uygun olarak alt planlar, uygulama planları hazırlanır. Bu aşamada herkesin tabii mutlu ve memnun olması mümkün değil. Birilerinin itirazları, birilerinin de ne kadar iyi olduğu fikirleri olacaktır. Ama önemli bir şey. Teknik bir konu. Her şeye bizim Vali olarak fikir beyan etmemiz uygun değil. Biz tarafların görüşlerini toplamak, derlemek, ilan süresi içinde herkesi haberdar etmek ve var olan itirazları, görüşleri Bakanlığa bildirmekle hükümlüyüz. Bunu da yapacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber