Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Bozkır'da 3 ayrı proje hayata geçiriliyor

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde, çeşitli kamu kuruluşlarının işbirliğinde 3 ayrı proje başlatıldı. Bozkır Kaymakamlığı, Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozkır Müftülüğü işbirliğinde...

Bozkır'da 3 ayrı proje hayata geçiriliyor

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde, çeşitli kamu kuruluşlarının işbirliğinde 3 ayrı proje başlatıldı. 

Bozkır Kaymakamlığı, Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bozkır Müftülüğü işbirliğinde yürütülecek "Kimse Kimsesiz Kalmasın" projesi ile öğrenci ve veli ziyaretleri gerçekleştirilecek. Okul, veli ve öğrenci arasında sağlam bir köprü kurulması hedeflenen proje kapsamında değişik tarihlerde paneller de yapılacak.

"Benim Öğrencim, Benim Öğretmenim" projesi Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda başlatıldı. Proje kapmasında öğrenci ve velilerle birebir çalışma yapılarak başarının artırılması planlanıyor.

"Bozkır, Bozkır Olmasın" projesi ile de ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirilecek. Programda, Milli Eğitim Müdürülüğü bünyesinde görev yapan öğretmen, öğrenci, idareci ve hizmetliler ağaçlandırma çalışmasına katılacak.

Projeler hakkında açıklama yapan Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, "İlçemizin gelecek nesilleri için eğitim alanında 2 adet ve Bozkır'ın yeşil bir geleceğe sahip olması için gerçekleştireceğimiz ağaç dikim çalışmaları projelerimiz arasında. Bozkır'ın bağrında geleceğimiz için yeni umutların yeşermesini amaçlıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber