Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 17 Mart 2015 - 10:43 Yorum: 0

Bozkır'da mahalle istişare toplantıları devam ediyor

KONYA (AA) - Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, mahalle istişare toplantılarını sürdürüyor.İstişare toplantısında konuşan Başkan Gün, 10-15 güne kadar ilçe merkezindeki yolların...

Bozkır'da mahalle istişare toplantıları devam ediyor

KONYA (AA) - Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, mahalle istişare toplantılarını sürdürüyor.

İstişare toplantısında konuşan Başkan Gün, 10-15 güne kadar ilçe merkezindeki yolların sıcak asfalt olması için çalışmaya başlayacaklarını belirtti.

Gün, 9 kilometrelik asbest borularının döşemesine de başlayacaklarını dile getirerek, ardından parke taşı döşemesi işine başlayacaklarını bildirdi.

Mahalle parklarının da yapımına 1-2 ay içerisinde başlayacaklarını anlatan Gün, "Her mahallemize çocuk oyun parkları yapmaya 1-2 ay içerisinde başlıyoruz. Her mahallemizin çocuklarının faydalanabileceği, oyun oynayabileceği parklarımızı bahar sonu itibarıyla bitirmeyi planlıyoruz. Artık Bozkır'ımızda çehreleri değiştiriyoruz" dedi.

Gün, Bozkır’ın tarihi dokusunu ve doğa güzelliklerini ön plana çıkararak, Bozkır’ın turizm alanında önemli mesafeler almasını sağlayacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bunun için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz ve girişimlerimizi yapıyoruz. Zengibar Kalesini turizme kazandırmak için kollarımızı sıvadık ve neticelenmesi an meselesi. Bozkır’ın köklü tarihinin uzandığı medeniyetlerden kalma ve hala günümüzde yapılarının mevcut olduğu Zengibar kalemizi turizme kazandırmamız için başlattığımız girişimler sonuçlanmaya başladı. Alt yapılarını da hazırlamaya başladık. Tabii biz bu projelerimizi gerçekleştirirken 51 mahallemize de imkanlar nispetinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Yaklaşan yayla mevsimine hazırlıklı gireceğiz ve yayla yollarımızın ve mahalle yollarımızın malzemeli ve greyderli bakımlarını da yapacağız. Her zaman söylediğimiz gibi ortak bir akılla Bozkır'ımızı birlikte yöneteceğiz."

ETİKETLER: Bozkır , Bozkır Belediyesi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber