Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ekim 2016 - 15:08 Yorum: 0

Boztaş’tan 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında "Cumhuriyet,...

Boztaş’tan 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında "Cumhuriyet, kurtuluş mücadelesinin eseridir" dedi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Boztaş mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Cumhuriyet, milletimizin bütünüyle gerçekleştirilmiş azmiyle ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde istiklalini kazanmak için, çoluğu-çocuğu, genci-yaşlısı, kadını-kızı, tüm unsurlarıyla verdiği destansı kurtuluş mücadelesi neticesinde Cumhuriyetimiz kurulmuştur. 29 Ekim 1923 Tarihinde Cumhuriyet" in ilanı ve Milletin kayıtsız şartsız egemenliği kabul edilerek bağımsızlık mücadelesinin ruhu ortaya konmuştur. Ve Türkiye Cumhuriyeti Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef olarak ortaya koyduğu "Muasır Medeniyetler" yolunda kurulduğu günden bu yana demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ekonomi ulaştırma olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler kat etmiştir."

Boztaş, "Türkiye Cumhuriyeti içinde barındırdığı farklı değerleri, köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemiz ve dünyada önemli bir konuma sahiptir. Tabi ki bu olumlu durumların yanında Cumhuriyetimiz öncesinde olduğu gibi hâlihazırda da bölgesel kaynaklı gündemimizi meşgul eden bazı sorunlar yaşanmaktadır. İçinde bulunduğumuz konjonktür ülkemizin her ferdine, her kurumuna olduğu gibi bize de bazı sorumluluklar yüklemektedir. Bu sorumluluğun bilincinde olarak demokratik, siyasal, kültürel, sosyal alanlarda olduğu gibi özellikle de ekonomik gelişmeye önem vererek atalarımızdan aldığımız Cumhuriyet mirasını gelecek nesillere içinde yaşanılan asrın sorunlarına cevap verecek şekilde geliştirerek ulaştırmalıyız. Büyük Önder Atatürk'ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalb-i sevgilerimle kutluyorum. "Cumhuriyet Bayramımızın 93. Yılı kutlu Olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber