Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 26 Eylül 2017 - 15:38 Yorum: 0

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı itfaiye personelini ziyaret etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İtfaiye Haftası nedeni ile Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek itfaiye personeli ile birlikte...

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı itfaiye personelini ziyaret etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İtfaiye Haftası nedeni ile Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek itfaiye personeli ile birlikte kahvaltı etti.

Yangın, deprem sel ve birçok felakette vatandaşların yardımına koşan, 7 gün 24 saat boyunca her türlü duruma hazırlıklı olan itfaiye ekibi ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Bakıcı İtfaiyecilerin İtfaiye Haftasını kutladı. İtfaiyeciliğin birçok risk taşıyan zor bir meslek olduğunu belirterek görevlerini yerine getirirken gösterdikleri büyük çaba ve özveriden dolayı tüm itfaiye personeline teşekkür eden Başkan Bakıcı ilçe genelinde ve ilçe dışında meydana gelen çeşitli yangınlarda olay yerine kısa süre içerisinde intikal ederek yangını kontrol altına alan ve başarıyla söndüren itfaiye ekiplerini tebrik etti. Yaklaşık 15 gün önce yaşanan orman yangınındaki itfaiye ekiplerinin başarısına da değinen Başkan Bakıcı "geçtiğimiz günlerde meydana gelen orman yangını ve Kent ormanı yangını da gösterdi ki itfaiye ekiplerimiz her zaman görevinin başında ve vatandaşlarımızın güvenliği için canla başla görevini yerine getiriyor" dedi.

Başkan Bakıcı'ya kutlama ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin eşlik etti. Kahvaltının ardından Başkan Bakıcı itfaiye personeline görevlerinde kolaylıklar dileyerek İtfaiye Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı itfaiye personelini ziyaret etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı itfaiye personelini ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber