Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 16:48 Yorum: 0

Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi.

Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi.

3 gündem maddesi ile yapılan toplantıda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından meclis gündemine ek önerge verildi. CHP meclis üyesi Coşkun Aksu da program davetiyelerinin ellerine geç ulaşması ile ilgili gündem dışı söz istedi.

Toplantıda, Bursa-İnegöl-Bozüyük-4. Bölge hududu yolu kapsamında Toprak Seramik Kavşağının bulunduğu bölgede Karayolları tarafından hazırlatılan imar planı değişikliği konusunun görüşülmesi yapılarak plan değişikliği oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Çarşı Mahalle, 1106 ada 1 nolu parselde kayıtlı taşınmazda yapılan Saraycık TOKİ binalarının, şehir merkezine bağlantı yollarının artırılması ve alternatif yollar planlanması için plan çalışması yapılması konusunun görüşülmesi yapıldı. Plan değişikliği imar komisyonuna sevk edilirken Başkan Bakıcı, kış aylarının yaklaşması sebebiyle yolların biran evvel yapılabilmesi için konunun Ekim ayı toplantısına bırakılmadan belirlenecek 2.'inci bir bileşim ile acil olarak görüşülmesini talep etti. Konu ile ilgili olarak Cuma günü saat 15.00'de 2.'inci bileşim yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Ardından Belediye İmar Komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi yapıldı. Son olarak Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından gündeme ilave olarak verilen 4 Mart 2013 gün ve 43 sayılı Bozüyük Belediyesi Meclis Kararı ile onaylanan ilave imar planına ait meclis kararının; "Hazineye ait taşınmazlar yatırımcı tarafından satın alınmadan ve şuulu olan parseller ile tevhit edilmeden, yol, yeşil alan, otopark gibi alanlar kamunun kullanımına terk edilmeden imar uygulamasına geçilmemek ve kurulacak sanayi tesisinde, arıtma tesisi kurulmadan, tesisin her türlü atığı arıtma tesisinde arıtılmadan, planlama alanı içinde bulunan derelere hiç bir şekilde atık ve artık bırakmamak şartı ile kabul edilmesine," kısmının kaldırılarak, "Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinde belirtilen ve ilgili ilave imar planı, plan notlarında belirtilen; yol, yeşil alan, otopark gibi alanlar kamunun kullanımına terk edilmeden imar uygulamasına geçilmemek ve kurulacak sanayi tesisinde, arıtma tesisi kurulmadan, tesisin her türlü atığı arıtma tesisinde arıtılmadan, planlama alanı içinde bulunan derelere hiç bir şekilde atık ve artık bırakmamak şartı ile kabul edilmesine" şeklinde değiştirilmesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber