Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Nisan 2022 - 10:53 Yorum: 0

Bozüyük Belediyesi Sanatevi 17 Nisan Pazar günü açılıyor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, sanatevinin 17 Nisan 2022 tarihinde açılacağını söyledi.

Bozüyük Belediyesi Sanatevi  17 Nisan Pazar günü açılıyor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, sanatevinin 17 Nisan 2022 tarihinde açılacağını söyledi.

Başkan Bakkalcıoğlu, bir süredir faaliyetlerini sürdüren Bozüyük Belediyesi Sanatevi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyareti sırasında açılış müjdesini de veren Başkan Bakkalcıoğlu "Sanatevi, Bozüyük'ün tarihi ve kültürel mirasını günümüze aktaran, bizim restore ettiğimiz çok değerli bir bina. Sanatevinin bahçesiyle birlikte bir de Gülümse Kafemiz var. Özel çocuklarımızın sosyalleşeceği bu kafemizde ve atölyelerinde çocuklarımız ömür boyu çok mutlu olacaklar. 17 Nisan Pazar günü buranın açılışını yapıyoruz. Hepinizi bekliyorum. Her şey çok güzel olacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber