Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 08:18 Yorum: 0

Bozüyük Belediyesinden "Kadınlar Günü" programı

Bozüyük Belediyesi tarafından "Kadınlar Günü" etkinliği düzenlendi

Bozüyük Belediyesinden 'Kadınlar Günü' programı

BİLECİK (AA) - Bozüyük Belediyesi tarafından "Kadınlar Günü" etkinliği düzenlendi.

Bir alışveriş merkezindeki programa, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Tüketici Hakları Derneği (THD) Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Bakıcı, burada yaptığı konuşmada, cennetin analarında altında olduğuna inanan ve kendisine yapılmasını istemediğini bir başkasına yapmamayı temsil eden bir medeniyetin temsilcileri oldukları belirterek, "12 yıldır Türkiye'de birçok şey başarılmış durumda. Daha önce okullarına başörtüsü ile giremeyen öğrencilerimiz, bu dönemde rahatça girmeye başladı. Şu anda mecliste dahi rahatlıkla siyasetin gerektirdiği gibi siyasetlerini yapabiliyorlar. Nasıl bir bayan açık saçlı ve rahat bir kıyafet giyebiliyorsa, bir başörtüsü nedeniyle farkı bir konuma getirilmemesi gerekiyor" dedi.

Programda, şair Ahmet Selçuk İlkan sahne aldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber