Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Bozüyük Belediyesi'nden sporculara malzeme yardımı

BİLECİK (AA) - Bozüyük Belediyesi tarafından Eğitim Gençlikspor Kulübü Basketbol Takımı'na malzeme yardımı yaptı.Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Halk Eğitim Merkezi'ndeki programda, her...

Bozüyük Belediyesi'nden sporculara malzeme yardımı

BİLECİK (AA) - Bozüyük Belediyesi tarafından Eğitim Gençlikspor Kulübü Basketbol Takımı'na malzeme yardımı yaptı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Halk Eğitim Merkezi'ndeki programda, her fırsatta eğitime ve sporculara destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Bizler size destek vermeye çalışıyoruz, sonuçta bizi temsil edeceksiniz. O yüzden de tekrar göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bölge şampiyonasından da güzel bir sonuçla döneceğinize inanıyoruz" dedi.

Bakıcı, Garnizon Komutanı Vekili Yüzbaşı Süleyman Can, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte sporculara malzeme dağıttı.

Takımın, Kırklareli'nde yapılacak Basketbol Genç Erkekler Bölge Şampiyonası'na katılacağı, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'nın ulaşımda destek verdiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber