Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ağustos 2014 - 14:18 Yorum: 0

Bozüyük Güneşspor Kulübü'nden piknik

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde amatör olarak faaliyet gösteren Güneşspor Kulübü, kaynaşma pikniği düzenledi.As Başkan Mehmet Çakır, Saraycık köyünde, kulüp yöneticileri, antrenör...

Bozüyük Güneşspor Kulübü'nden piknik

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde amatör olarak faaliyet gösteren Güneşspor Kulübü, kaynaşma pikniği düzenledi.

As Başkan Mehmet Çakır, Saraycık köyünde, kulüp yöneticileri, antrenör ve sporcuların katıldığı piknikte, kulüp olarak kaynaşmaya önem verdiklerini belirterek, bunu sporculara da aşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Çakır, "Bizler sporcularımızla konuşmaktan, dertleşmekten ve paylaşmaktan büyük bir zevk almaktayız. Güzel bir arkadaşlık, dostluk ortamı kurduğumuz kulübümüzde hizmet etme gayretimiz, yönetici olsak da olmasak da ömrümüz, imkanımız ve sağlığımız el verdiğince devam edecektir. Gençlerimiz için bu gayreti göstermeliyiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber