Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Temmuz 2017 - 17:43 Yorum: 0

Bozüyük Kent Konseyi ve Bozüyük Belediyesinden Engelliler Derneği’ne destek

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen ve belediye personelinin destek verdiği mavi kapak kampanyası kapsamında toplanan su şişelerinin kapakları biriktirilerek...

Bozüyük Kent Konseyi ve Bozüyük Belediyesinden Engelliler Derneği’ne destek

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen ve belediye personelinin destek verdiği mavi kapak kampanyası kapsamında toplanan su şişelerinin kapakları biriktirilerek Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği'ne destek olundu.

Bozüyük Kent Konseyi ve Bozüyük Belediyesi işbirliği ile belediye içerisinde düzenlenen kampanya kapsamında, belediye personeli kullandıkları şişelerin kapakları biriktirilerek Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli tarafından dernek Başkanı İsmail Çelik'e teslim edildi. Kent Konseyi olarak ilçede fark oluşturmak, insanların hayatına dokunabilmek amacı ile çeşitli sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer aldıklarını belirten Başkan Tekeli, ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını belirtti. Başkan Osman Tekeli ayrıca 15 Temmuz programı kapsamında yapılan Milli Birlik Yürüyüşü'nde tekerlekli sandalyesi ile düşerek kaza geçiren Engelliler Derneği Başkanı Çelik'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dernek Başkanı İsmail Çelik ise teslim edilen kapakları alarak, "Belediye personelimize göstermiş oldukları duyarlılık için teşekkür ediyor, bu örnek davranışları için kutluyorum. Herkes mavi kapak toplama kampanyasına katılabilir. Kampanyaya katılmak isteyen herkes kullandığı su şişelerinin mavi kapaklarını biriktirerek belirli merkezlerde bulunan kapak toplama noktalarına ya da derneğimize getirip teslim edebilir. Böylece yürüme engelli bir vatandaşımızın kendileri için oldukça önemli ve pahalı bir araç olan tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlayabilirler" dedi.

Bozüyük Kent Konseyi ve Bozüyük Belediyesinden Engelliler Derneği’ne destek

Bozüyük Kent Konseyi ve Bozüyük Belediyesinden Engelliler Derneği’ne destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber