Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Nisan 2014 - 13:23 Yorum: 0

Bozüyük Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağanüstü Genel Kurulu

Genel Kurul, Kaymakam Şakalar başkanlığında gerçekleştirildi

Bozüyük Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağanüstü Genel Kurulu

BİLECİK (AA) - Bozüyük Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağanüstü Genel Kurulu, Kaymakam Köksal Şakalar, başkanlığında yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda, il genel meclisi üyeleri ve köy muhtarlarının katıldığı toplantıda, Akpınar köyünün mahalle olması ve Cihangazi beldesinin köy statüsüne geçmesi nedeniyle birlik tüzüğünde değişiklik yapıldı.

Birlikte iki yıl süreyle görev yapacak meclis 1'inci ve 2'nci başkanvekilliği ile meclis katip üyelerinin seçiminde, MHP'li il genel meclisi üyesi Ahmet Eren meclisin 1'nci başkanvekilliğine, Düzağaç köyü muhtarı Recep Bayrak 2'nci başkanvekilliğine, Çokçapınar köyü muhtarı Onur Onaran ve Cihangazi köyü muhtarı Hayati Huylu katip üyeliklere seçildi.

Birlik encümen üyeliği seçiminde ise şu isimler yer aldı: "AK Partili il genel meclisi üyeleri Oğuz Sertler ve Nizamettin Çam, Yeni Dodurga köyü muhtarı Mustafa Terle ve Aksu Tekke köyü muhtarı Mustafa Gacarlar." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber