Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Temmuz 2014 - 09:33 Yorum: 0

Bozüyük Kur'an kursları iftar programı

Bozüyük'te İlçe Müftülüğü tarafından Kur'an kursları iftar programı düzenlendi

Bozüyük Kur'an kursları iftar programı

BİLECİK (AA) - Bozüyük'te İlçe Müftülüğü tarafından açılan Kuran kursları iftar programı düzenlendi.

Bozüyükspor Tesisleri'ndeki yemeğe, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, din görevlileri ve öğrenciler ile aileleri katıldı.

İlçe Müftüsü Burhan Çakır, Kur'an tilaveti ile başlayan ve öğrencilerin ilahi ve tiyatro gösterileriyle devam eden programda, yaz Kur'an kurslarında 5 bin civarında öğrencinin eğitim aldığını belirtti.

Çocuklara manevi eğitimi Kur'an kurslarında verdiklerini ifade eden Çakır, 'Kur'an kurslarındaki öğrencilerimiz güzel Kur'an-ı Kerim okuyorlar. Kurslarımızda çocuklarımıza vatan ve millet sevgisini, vatana hizmet aşkını, anaya babaya hürmeti, itaati, saygıyı, büyüklere nasıl saygı gösterilir, küçükler nasıl sevilir ve birbirimize rahmet gözüyle nasıl bakarız bunları öğretiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber