Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

Bozüyük THM korosu yeni sezon çalışmalarına başladı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Türk Halk Müziği (THM) Korosu 2016-2017 sezonu çalışmalarına koro şefi Mehmet Uysal önderliğinde başladı.

Bozüyük THM korosu yeni sezon çalışmalarına başladı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Türk Halk Müziği (THM) Korosu 2016-2017 sezonu çalışmalarına koro şefi Mehmet Uysal önderliğinde başladı.

Her sezonda en az 2 konser programı hazırlayıp müzikseverlere ve halkımıza sunan THM hocası ve şefi Mehmet Uysal yönetimindeki THM korosundan yeni sezonda yeni sürprizler bekleniyor. Koro Şefi Mehmet Uysal, yeni dönem çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "2000 yılında liseli gençlerimizden oluşan bir okul korosu olarak başladığımız bu çalışmalarımıza 2006-2007 sezonunda gençlerimizle birlikte yetenekli olan her yaştan vatandaşlarımızı da davet ederek Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çalışma ve konserlerimize devam ettik. 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarını Bozüyük Belediyemizin bünyesinde 2015-2016 ve bu sezonda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde devam ediyoruz. Türkülerimiz ve kültürümüzle ilgili yıllardır Bozüyük'ümüzü ve Bilecik'imizi iyi temsil ettiğimizi, tanıttığımızı düşünüyorum. Bozüyük ve Bilecik dışından çalışmalarımızı takdirle takip eden bizlere çok güzel mesajlar gönderen ustalarımız, hocalarız, sanatçılarımız oluyor. Bugüne kadar hem kendimin hem koro ile hem de diğer yöresel çalışmalarımızla ilgili başta TRT olmak üzere diğer özel kanallar tarafından birçok TV programı çekildi ve yayınlandı. Yeni sezonumuzda yine güzel çalışmalarla halkımızın karşısında olmaya çalışacağız. 2013-2014 sezonundan bu yana bizlerden desteğini esirgemeyen yanımızda olan Bozüyük Belediye Başkanımız sayın Fatih Bakıcı'ya ben ve arkadaşlarım çok teşekkür ederiz. İnşallah desteklerinin devamını da bekliyoruz. Halk Eğitim Merkezi yönetici ve çalışanlarına da ayrıca çok teşekkür ederiz. Özellikle bizleri hiç yalnız bırakmayan Bozüyük halkımıza, türkü sever dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Yeni çalışma dönemimizin tüm koromuza ve Halk Eğitim Merkezimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber