Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Mayıs 2016 - 16:53 Yorum: 0

Bozüyük Yediler Öğrenci Yurdu Yararına Kermes Açıldı

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Yediler Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Bozüyük Yediler Öğrenci Yurdu Yararına Kermes Açıldı

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Yediler Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Yurt binasında düzenlenen kermesin açılışı protokol mensuplarınca yapıldı. Açılışın ardından kermesi ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kermesin hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Bakıcı, "Düzenlenen kermesimiz burada eğitim gören öğrencilerimize katkı sağlayabilmek ve imkânlarını biraz daha fazlalaştırabilmek için düzenleniyor. Bizler de bu kermeslerimize katkı sağlayarak öğrencilerimize destek olmaya çalışalım. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen değerli yurt müdürlerimize, onlara destek olan öğretmenlerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine vesile olur diyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ardından yapılan dualar eşliğinde kermesin açılışı yapıldı. Kermesin gezilmesi ve yapılan ikramlar sonrasında program sona erdi. Kermesin bir hafta süreyle açık kalacağı kaydedildi.

Kermes açılışına Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber