Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Mart 2018 - 17:23 Yorum: 0

Bozüyük’e down sendromlu gençlere müjde

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" nedeni ile down sendromlu öğrencileri ziyaret etti, sodece onların...

Bozüyük’e down sendromlu gençlere müjde

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" nedeni ile down sendromlu öğrencileri ziyaret etti, sodece onların çalışacağı "Sevgi Kafeteryası" projesinin müjdesini verdi.

Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu'nda gerçekleştirilen buluşmada Başkan Bakıcı, öğrencilere çeşitli hediyeler vermesinin ardından, okulda görevli olan öğretmenler ile sohbet etti. Burada yaptığı açıklamada Başkan Bakıcı; "Bir çocuğu yetiştirmek emek isteyen ve çok önemli olan bir iştir. Sizler okulumuzdaki öğrencilerimizi topluma kazandırmak ve kendilerini geliştirmeleri için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bizler de bu noktada, tüm talep ve isteklerinizi yerine getirmek ile görevliyiz" dedi ve Bozüyük'e yapılacak olan ve sadece down sendromlu gençlerin çalışacağı "Sevgi Kafeteryası" projesinin müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya ziyaretinde Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve AK Parti Kadın Kolları Gülcan Bayraktar da eşlik etti.

Bozüyük’e down sendromlu gençlere müjde

Bozüyük’e down sendromlu gençlere müjde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber