Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Ekim 2014 - 17:28 Yorum: 0

Bozüyük'e gebe okulu açıldı

Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde gebe okulu açıldı

Bozüyük'e gebe okulu açıldı

BİLECİK (AA) - Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde gebe okulu açıldı.

Hastane Yöneticisi Serdar Kadir Keskin, yaptığı açıklamada, gebe okulu hizmetinin hastane bünyesinde uzman doktorlar tarafından verileceğini belirtti.

Her kadının, üreme sağlığı kapsamında gebelik, doğum, doğum sonu ve yeni doğan bebeklerin bakımı konusunda yeterli eğitim ve bilgi alma hakkı olduğunu vurgulayan Keskin, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda, gebe bilgilendirme sınıfı programı ile tüm gebelerin, doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmaları ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırmak amaçlanmıştır. Tüm hizmetlerimiz ücretsizdir. Gebe bilgilendirme sınıfımızda konunun uzmanları kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon ile psikiyatri uzmanı, diş hekimi, sertifikalı ebeler, psikolog, fizyoterapist ve diyetisyenler tarafından bireysel ve grup eğitimleri vermektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber