Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Bozüyük'te "100'üncü yılında Çanakkale ruhunu yeniden yaşatma" protokolü

Bozüyük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve 2 No'lu Öz Bozüyük Otobüsçüler Kooperatifi arasında "100'üncü yılında Çanakkale ruhunu yeniden yaşatma" protokolü imzalandı

Bozüyük'te '100'üncü yılında Çanakkale ruhunu yeniden yaşatma' protokolü

BİLECİK (AA) - Bozüyük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve 2 No'lu Öz Bozüyük Otobüsçüler Kooperatifi arasında "100'üncü yılında Çanakkale ruhunu yeniden yaşatma" protokolü imzalandı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Fen Lisesi Salonu'ndaki imza töreninde, kentteki öğrenciler ve okullar ile ilgili milli eğitim teşkilatıyla istişare içinde olduklarını söyledi.

Öğrencilerin, geçmişlerini bilmesi gerektiğini dile getiren Bakıcı, "Bugün internet ve televizyon başından ayrılmayan bir topluluk var. Okuması gereken bir topluluk olmamız gerekirken, seyreden bir topluluk haline geldik. Bu nedenle bazı şeyleri seyrederek göstermek ve çocukların bakış açılarını değiştirelim istiyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de başlatılan proje ile kentteki ortaokul ve lise öğrencilerinin Çanakkale Zaferi'ni konu alan "Son mektup" filmini izleyeceğini söyledi.

Öte yandan Eskişehir'deki bir alışveriş merkezindeki sinemada izlettirilecek film için, sinema ücretini karşılayamayan öğrencilerin ücretlerinin, belediye tarafından karşılanacağı bildirildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber