Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 18:03 Yorum: 0

Bozüyük’te 3d Teknoloji Sınıfı Açılışı Yapıldı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Bozüyük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "3D Teknoloji Sınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Bozüyük’te 3d Teknoloji Sınıfı Açılışı Yapıldı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Bozüyük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "3D Teknoloji Sınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda gerçekleştirilen açılışa, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan yardımcıları, Mustafa Yürükçü, Ali Avcıoğlu, Hayrettin Eldemir, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Sınıfın maliyetinin yaklaşık 55 bin TL olduğu, okul kütüphanesi ve öğretmenler odasının tefrişatının gerçekleştirildiği belirtildi. Programın açılış konuşmasını yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eğitime yapılan desteği başarılı nesiller olarak geriye döneceğini söyledi. Başkan Bakıcı, "Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim noktasında okullarımız ve öğrencilerimize elimizden gelen desteği fazlasıyla vermeye çalışıyoruz. Devletimizin imkanlarını eğitim için kullanıyor, okullarımızın fiziki olanaklarının arttırılması ve eğitimde ki başarının daha da üst seviyelere çıkması için gayret sarf ediyoruz. Güçlü gelecek güçlü Bozüyük sloganıyla çıktığımız bu yolda güçlü geleceğin bu çocuklarımızla geleceğini biliyoruz. Bunun için eğitime yapılan desteğin hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini çok iyi biliyoruz. Bugün burada Arif Nihat Asya Ortaokulumuzda 3D teknoloji sınıfının açılışını gerçekleştiriyoruz. Talebimiz çocuklarımız burada en iyi eğitimleri alarak geleceğe hazırlansınlar. Gönül isterdi ki burada İlçe Milli Eğitim Müdürümüz de olsun ama olmadı. Bu çalışmada kendisinin de büyük emeği var. 3D teknoloji sınıfımızın okulumuza, ilçemize, ilimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Öğrencilerin büyük bir heyecanla beklediği teknoloji sınıfı ve kütüphanenin derslerinde büyük kolaylık sağlayacağı belirtildi. Açılışın ardından okul müdürü Hamdi Harmancı tarafından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya günün anısına tablo hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber