Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Temmuz 2017 - 17:23 Yorum: 0

Bozüyük’te daha nitelikli mesleki ve teknik eğitim verilecek

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde daha nitelikli bir mesleki ve teknik eğitimi gerçekleştirmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilçedeki çeşitli...

Bozüyük’te daha nitelikli mesleki ve teknik  eğitim verilecek

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde daha nitelikli bir mesleki ve teknik eğitimi gerçekleştirmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilçedeki çeşitli firmalar arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik konuyla alakalı olarak, "Bozüyük mesleki ve teknik liselerimize büyük katkı sağlaması beklenen işbirliği protokolümüzü imzalamanın sevincini yaşıyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen Bilecik Mesleki Eğitim ve İstihdam Eğilimini Belirleme Çalıştayı'ndan bu yana okullarımız, müdürlüğümüz ve sanayi temsilcisi kuruluşlarımızla yapılan protokollere bir yenisini daha ekledik. Okullarımız ve sanayi sektörlerinin iş birliği ve dayanışmasıyla mesleki eğitimde ilçelerimizin çok daha iyi bir noktaya gelecektir. Çalıştaydan sonra bu iş birliğini geliştirmek için büyük gayret gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. İşbirliği protokolümüzün hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bozüyük’te daha nitelikli mesleki ve teknik eğitim verilecek

Bozüyük’te daha nitelikli mesleki ve teknik eğitim verilecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber