Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

Bozüyük'te "Dodurgalılar dayanışma gecesi"

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Dodurga Belediyesi ile Dodurgalılar Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından "Dodurgalılar dayanışma gecesi" düzenlendi.Yeni Mahalle Konağı'ndaki...

Bozüyük'te 'Dodurgalılar dayanışma gecesi'

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Dodurga Belediyesi ile Dodurgalılar Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği tarafından "Dodurgalılar dayanışma gecesi" düzenlendi.

Yeni Mahalle Konağı'ndaki programa, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Şeker, burada yaptığı konuşmada, Dodurga'nın, bölgenin güzel beldelerinden olduğunu belirterek, "Dodurgalılar her zaman devletine, milletine, bayrağına, dinine bağlı kalmış, örf ve adetlerini devam ettirmiş ve bu bugüne kadar sürdürmüş bir yerimiz. Dodurga ilçe için önemli bir yer" dedi.

Tuna da beldenin daha iyi tanıtılması ve eski söylemlerin unutturulması için beraber çalışacaklarını ifade etti.

Dernek Başkanı Mustafa Küplü ise derneğin 1993 yılında birlik, beraberlik, dayanışma, örf, adet, gelenek ve görenekleri yaşatma adına kurulduğunu bildirdi.

Program, beldenin yöresel halk oyunlarının sahnelenmesiyle sona erdi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber