Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Ekim 2016 - 12:43 Yorum: 0

Bozüyük’te FETÖ kapsamında 16 kişi gözaltında

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında sabah erken saatlerde İlçe...

Bozüyük’te FETÖ kapsamında 16 kişi gözaltında

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında sabah erken saatlerde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda "Banu Çiçek Hanımlar Derneği" üyesi 12 bayan gözaltına alındı. Çevre illerde yapılan operasyonlarda da 4 kişi gözaltına alınarak Bozüyük'e getirildi. İkametlerinde bulunamayan 2 kişi hakkında da yakalama kararı çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre Bozüyük ile birlikte İstanbul, Bursa, Antalya, Kayseri, Denizli ve Sakarya illerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda 28 kişinin ikametlerinde Cumhuriyet Başsavcılıklarınca arama yapılması için talimat verildi. Bozüyük dışında Antalya'da 1, Kayseri'de 1, İstanbul'da 1, Sakarya'da 1, Bursa'da 1, İnegöl'de 1 ve Denizli'de 1 şüpheli olmak üzere toplam 8 şüphelinin ikametlerinde arama ve el koyma işlemleri yapıldı. 4 şüpheli arama ve el koyma işlemlerinin ardından ifadeleri alınarak serbest bırakıldı. Diğer 4 şüpheli ise gözaltına alınarak Bozüyük'e intikal ettirildi. Yapılan operasyonlar sonrasında Bozüyük'ten 12 ve diğer illerden 4 olmak üzere toplam 16 şüpheli ikametlerindeki aramaların ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alındı.

Bozüyük’te FETÖ kapsamında 16 kişi gözaltında

Bozüyük’te FETÖ kapsamında 16 kişi gözaltında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber