Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Nisan 2015 - 15:38 Yorum: 0

Bozüyük'te "Güvenli internet kullanımı" semineri

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından "Güvenli internet kullanımı" semineri verildi

Bozüyük'te 'Güvenli internet kullanımı' semineri

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği (TDP) tarafından "Güvenli internet kullanımı" semineri verildi.

TDP Büro Amiri Adem Özay Cengiz, Anadolu İmam Hatip Lisesindeki seminerde, bir çok öğrencinin akıllı telefon kullandığını, sosyal paylaşım sitelerinin güvenli kullanımının mağduriyetlerinin önüne geçebileceğini, kimlik bilgisi, adres, telefon numarası ve doğum tarihinin sosyal paylaşım ortamında verilmemesi gerektiğini anlattı.

Kentteki 10 ayrı lisede verilen seminerlerde, bin 284 öğrenciye ulaşıldığı, öğrencilerin yüzde 98'inin akıllı telefon kullandığının tespit edildiği, 2015-2016 eğitim öğretim yılında daha kapsamlı bir çalışma yapılacağı, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik polis-çocuk ilişkilerini geliştirici etkinliklerin düzenleneceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber