Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 31 Ağustos 2016 - 12:53 Yorum: 0

Bozüyük’te hırsızlık şebekesi çökertildi

Bilecik'in Bozüyük'te son bir ay içerisinde ilçenin değişik noktalarından 10 adet motosiklet çalan ve polis ekipleri tarafından yakalanan hırsızlık şüphelileri...

Bozüyük’te hırsızlık şebekesi çökertildi

Bilecik'in Bozüyük'te son bir ay içerisinde ilçenin değişik noktalarından 10 adet motosiklet çalan ve polis ekipleri tarafından yakalanan hırsızlık şüphelileri cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, değişik zamanlarda ilçe genelinde gerçekleşen motosiklet hırsızlıkları ile ilgili olarak Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Son bir ay içerisinde 10 adet motosikletin çalınmasıyla ilgili olarak mağdur vatandaşların bilgisine başvuran ekipler, verilen bilgiler doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı. Yapılan teknik takip ve izlemelerin ardından hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen H.Y. (18) ve B.H. (16) suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer taraftan asayiş ekipleri tarafından son 1 ay içerisinde 10 motosiklet hırsızlığına müdahale edildiği ve 5 motosikletin bulunarak sahiplerine teslim edildiği ve diğer motosikletlerin bulunması için ise çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber