Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 08:58 Yorum: 0

Bozüyük'te Kur'an-ı Kerim kursu bir araya geldi

BİLECİK (AA) - Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim kursu öğreticileri bir araya geldi.İlçe Müftüsü Burhan Çakır, bir restoranda düzenlenen yemekte, kurs öğreticilerinin...

Bozüyük'te Kur'an-ı Kerim kursu bir araya geldi

BİLECİK (AA) - Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim kursu öğreticileri bir araya geldi.

İlçe Müftüsü Burhan Çakır, bir restoranda düzenlenen yemekte, kurs öğreticilerinin toplum için önemli olduğunu belirterek, mesleklerini sevmeleri ve bilgi sahibi olmaları gerektiğini dile getirdi.

Toplumun Kur'an-ı Kerim kursu öğreticilerinden beklentilerinin bulunduğunu ifade eden Çakır, şöyle konuştu:

"Hitap ettiğiniz kesim, topluma şekil verecek, yönlendirecek ve merhum Mehmet Akif'in dediği gibi 'Asım'ım neslini' yetiştirecek bir topluluğa, kadınlar topluluğuna hitap ediyorsunuz. Ne mutlu sizlere. Bir erkeği yetiştiren, sadece bir kişiyi yetiştirmiş olur ama bir kadını yetiştiren, o ailenin tümünü yetiştirmiş olur. O yüzden sizler bu toplumun geleceği için çok önemli görevler ifa ediyorsunuz. Mesleğinizi sevin. Her geçen gün üzerimizdeki yük daha da ağırlaşıyor. Devletimizin bize tanıdığı imkanlarla toplumun her kesimine hitap eder hale geldik."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber