Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Temmuz 2014 - 04:28 Yorum: 0

Bozüyük'te şehit ve gazi ailelerine iftar

Bozüyük Garnizon Komutanlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi

Bozüyük'te şehit ve gazi ailelerine iftar

BİLECİK (AA) - Bozüyük Garnizon Komutanlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi.

Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Garnizon Komutanlığındaki yemekte,  kışlada şehit ve gazi ailelerini ağırlamanın önemli olduğunu ifade ederek, ailelerin şehitlik mertebesine ulaşmış evlatlarıyla övünmelerini istedi.

Şehitlerin vatan toprakların değeri, onuru ve gururu olduğunu ifade eden Koç, "Vatan hizmeti, şehit olmak ve gazi olmak için sınıra çıkmış, bu uğurda bacağını vermiş, şehitlik mertebesine ulaşmış şehitlerimizin aileleriyle burada birlikte olmak bize ayrı bir huzur veriyor. Şehitlik mertebesine parayla, şanla, şöhretle ulaşılamamaktadır. Şehitlerimiz bizlerin gönlünde, hatıraları içimizdedir. Şehit aileleri de onların bize olan emanetidir" dedi.

İftar programına, Kaymakam Köksal Şakalar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit ve gazi aileleri de katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber