Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Bozüyük'te sentetik saha açılışı

Bozüyük Belediyesi yaptırılan sentetik futbol sahası törenle açıldı

Bozüyük'te sentetik saha açılışı

BİLECİK (AA) - Bozüyük Belediyesi yaptırılan sentetik futbol sahası törenle açıldı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Saffet Şeker Ortaokulu'nda düzenlenen törende, kentte 6'ncı sentetik futbol sahasının açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, yapılan yatırımların gençlere yapıldığını söyledi.

Bozüyük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılacak kültürel kurslarla, öğrencileri internet karşısından uzaklaştırmaya çalıştıklarını anlatan Bakıcı, "Eğitime yapılan yatırım boşa yapılan yatırım değildir. Bu yapılar sadece eğitimle alakalı değil, çocuklarımıza yapılan bir hizmettir. Artık özel okullarla yarışır düzeyde olduğumuzu göstermemiz lazım. Eğitim camiamızdaki okul müdürlerimizin, öğretmenlerimizin de başarılarını bu ortamlarda gerçekleştirmemiz gerekiyor" dedi.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile başlattıkları "Bir sınıf donat adını yaşat" projesi kapsamında iş adamı Alaattin Şeker'in, Saffet Şeker ortaokulunun 10 sınıfı donatacağını bildirdi.

Konuşmaların ardından Bakıcı, öğrencilerle futbol oynadı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber