Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Aralık 2014 - 08:43 Yorum: 0

Bozüyük'te "Sizin dükkan torunlara kalır mı?" konferansı

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından "Sizin dükkan torunlara kalır mı?" konferans düzenlendi.Belediye Düğün Salonu'ndaki programa, Garnizon Komutanı...

Bozüyük'te 'Sizin dükkan torunlara kalır mı?' konferansı

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından "Sizin dükkan torunlara kalır mı?" konferans düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu'ndaki programa, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İŞ-KUR İl Müdürü Ayhan Tozan ve Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent ile vatandaşlar katıldı.

Eğitimci Yazar Ahmet Şerif İzgören, yaptığı konuşmada, Türkiye'deki şirketlerin yüzde 98'nin küçük ve orta büyüklükteki işletmelerden (KOBİ) oluştuğunu, yüzde 80'inin de çalışan sayısının 10 ve daha az olduğunu belirterek, ülkedeki şirketlerin yüzde 80'inin aile şirketi olarak faaliyet gösterdiğini bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber