Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 18:08 Yorum: 0

Bozüyük’te tahliye edilen okul yıkılıyor

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edilen Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu...

Bozüyük’te tahliye edilen okul yıkılıyor

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edilen Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Bozüyük Kız Meslek Lisesi) binası yıkılıyor.

30 yılın aşkın bir süredir eğitim verilen okul yıkım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte birçok acı ve tatlı anıyı geride bırakarak tarih oluyor. Yüklenici firma tarafından yıkımına başlanılan okulun yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından zaman kaybetmeden bölgenin ihtiyacına hitap edebilecek yeni bir okulun inşaat çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Bozüyük Kız Meslek Lisesi) binası yapılan incelemeler sonrasında verilen depreme dayanıksız raporuna istinaden valilik oluru ile Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi binasına taşınmıştı. Yıkılan okulun yerine ilerleyen zamanlarda ilkokul, ortaokul veya lisenin mi? yapılacağı bölgenin okul ihtiyacına göre netlik kazanacağı kaydedildi.

Bozüyük’te tahliye edilen okul yıkılıyor

Bozüyük’te tahliye edilen okul yıkılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber