Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ağustos 2016 - 14:33 Yorum: 0

Bozüyük’te trafik kazaları, 3 yaralı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Bozüyük’te trafik kazaları, 3 yaralı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İsmet İnönü Caddesi Şeker Petrol kavşağında meydana gelen ilk kazada, Ömer Ramazan T. (26) idaresindeki 34 BYZ 23 plakalı otomobil ile Yunus Y.(22) idaresindeki 43 FT 550 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 34 BYZ 23 plakalı otomobil sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Gülhan T.(28) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer kazada ise Kasımpaşa Mahallesi Şenkal Caddesinde İrfan T. idaresindeki 71 EC 610 plakalı minibüs ile Bülent C. idaresindeki 11 UC 672 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesi bulunmazken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber