Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Bozüyük'te trafikte sivil memur denetimi

BİLECİK (AA) - Bozüyük Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Ercan Karataş, kentte sivil memurla toplu taşıma araçları denetimlerine başladıklarını bildirdi.Karataş, gazetecilere...

Bozüyük'te trafikte sivil memur denetimi

BİLECİK (AA) - Bozüyük Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Ercan Karataş, kentte sivil memurla toplu taşıma araçları denetimlerine başladıklarını bildirdi.

Karataş, gazetecilere yaptığı açıklamada, denetimin belirli aralıklarla şehirlerarası otobüsler ve şehir içi halk dolmuşlarında yapılacağını söyledi.

Kurul ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulanacağını anlatan Karataş, "Toplu taşıma araçlarının denetimi ile ilgili Genel Müdürlüğün göndermiş olduğu talimatlar çerçevesinde ulaşımın kesintisiz ve sorunsuz, güvenli bir şekilde yapılabilmesi, trafik kazalarının ve yolculara karşı hoş olmayan tutum ve davranışların önlenebilmesi için sivil memurla toplu taşıma araçlarının denetime başladık. Sivil memurlar tarafından toplu taşıma araçlarında sürücülerin trafik kuralı ihlali yapıp yapmadığı, sürücülerin yolcularla olan diyalogları denetleniyor" ifadesinde bulundu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber